UNIDESA

Diferentes asociaciones de toda Catalunya solicitan la suspensión cautelar de la Resolución de la Generalitat.

Ayer diferentes entidades representativas de la Hostelería en las cuatro provincias catalanas comunicaron a los medios de comunicación la presentación de recurso frente al cierre de los establecimientos en el conjunto de la comunidad.

En un comunicado que adjuntamos transmitieron ese sentir las siguientes federaciones: Cámpings de Catalunya, Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme, Hostaleria de les Comarques de Girona y Hostaleria de Lleida. Igualmente se adhirieron a la iniciativa las asociaciones Empordà Turisme y la Professional d'Empresaris d'Hostaleria de Tossa de Mar.

Comunicado de hostelería

DAVANT EL TANCAMENT A L’HOSTALERIA I EL SECTOR DEL JOC, RECURS CONTENCIÓS ADMINISTRATIU AMB MESURES CAUTELARÍSSIMES

Catalunya, 16 d’octubre de 2020

Aquest migdia diverses associacions catalanes d’empresaris hostalers i del sector del joc, han recorregut les mesures de tancament i sol·licitat la suspensió cautelar de la resolució de la Generalitat respecte als apartats 9 i 10 que fan referència als establiments de joc i d’hostaleria.

EL TSJC s’haurà de pronunciar sobre la ratificació d’aquestes mesures. A l’auto d’avui no ho ha fet al no sol·licitar-ho l’advocacia de la Generalitat.

Les federacions que han presentat el recurs són: Càmpings de Catalunya, Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme, Hostaleria de les comarques de Girona i Hostaleria de Lleida. Així mateix, les associacions Empordà Turisme i la Professional d’empresaris d’Hostaleria de Tossa de Mar.

R. Franco
BANNER-BLANC
BANNER-BLANC
BANNER-BLANC
BANNER-BLANC
BANNER-BLANC
BANNER-BLANC
BANNER-BLANC

Buscar

Área Privada de Clientes

Área Privada de Suscriptores de la revista Joc Privat.